Frumusetea…un dar sau o alegere?

Motto: "Frumusetea…un dar sau o alegere?"

CABINET DE CHIRURGIE ESTETICA

Visati la un nou "look"?

Chirurgia estetica va poate ajuta sa va transformati visul in realitate, iar acest site este conceput special pentru a va oferi informatiile utile unui astfel de demers.

Chirurgia estetica este in egala masura o stiinta dar si o arta, ce poate ameliora aspectul fizic al fiecaruia, prin corectarea unor defecte congenitale, sau dobandite prin trecerea timpului, accidente, interventii chirurgicale, etc.. Profesionalismul si experienta chirurgului dar si simtul artistic si indemanarea acestuia,sunt esentiale pentru obtinerea unui rezultat optim din punct de vedere estetic.

Chirurgia estetica moft sau necesitate?

Considerata multa vreme un simplu moft, chirurgia estetica starneste la ora actuala un interes din ce in ce mai mare, pe masura ce exigentele societatii moderne se indreapta din ce in ce mai mult catre aspectul fizic. Prin corectarea unor defecte, si imbunatatirea aspectului fizic,puteti obtine mari satisfactii, puteti scapa de complexe vechi si va puteti recupera increderea in propria persoana. Asteptarile fiecaruia trebuie insa sa fie realiste. Pacientul trebuie sa inteleaga ca nu exista interventii chirurgicale miraculoase, ca orice interventie chirurgicala are avantaje si dezavantaje, dar si limite determinate in mare parte de particularitatiile individuale ale fiecaruia. Prin urmare decizia de a apela la chirurgia estetica va apartine, ea fiind rezultatul unei informari corecte.

Primul pas spre realizarea visului dumneavoastra este consultatia

Nu uitati ca alegerea chirurgului, reprezinta un pas important catre obtinerea rezultatului dorit. Relatia medic- pacient este esentiala in orice interventie chirurgicala, si cu atat mai mult pentru o operatie estetica. Chirurgul trebuie sa aiba capacitatea de a intelege corect problemele si asteptarile pacientului, de a alege interventia potrivita fiecaruia, punand in balanta beneficiile operatiei, cu riscurile si limitele acesteia si adaptand fiecare procedeu chirurgical la particularitatile individuale ale fiecarui pacient.

Daca va doriti o operatie estetica, un prim pas este o informare corecta.

In acest scop, va invit sa vizionati acest site, conceput pentru a va oferi informatii asupra diverselor proceduri chirurgicale si nechirurgicale care va pot ajuta sa va impliniti visul. La acestea se adauga fotografii din videoteca personala. Informatiile pe care le veti gasi aici, va pot ajuta dar nu pot inlocui o consultatie. Sunteti bineveniti cu orice intrebare sau problema care va determina sa apelati la sfatul unui chirurg plastician. Contact